Activiteiten

Activiteiten voor 2020

Centraal Europees kampioenschap

Za. 29 feb - Zo. 1 mrt

In het laatste weekend van februari is het weer tijd voor het centraal Europees kampioenschap dodgeball! Hier zullen de landen Hongarije, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Tsjechië en Nederland het tegen elkaar opnemen.

Competitie dag 3

Zo. 29 maart

Het is tijd voor competitie dag 3. Leeuwarden staat hoog in het klassement en zal dan ook proberen deze dag dit op eigen grond vast te houden. Onderstaande knop brengt je naar de Tournify van de DBN, hier kan je alle scores en de planning voor aankomende wedstrijden zien.

Be-Ne-Du toernooi

Zo. 10 mei

Dit jaar zal er wederom een Be-Ne-Du toernooi plaatsvinden. Ditmaal zullen onze zuiderburen het evenement organiseren. Afgelopen jaar werd het toernooi gehouden in Moers, Duitsland. Hier wist Nederland in de mannen, mixed en vrouwen categorieën de eerste plaats te pakken.

Competitie dag 4

Za. 6 juni

Op 6 juni is het tijd voor de laatste competitie dag van het seizoen. Hier zullen we erachter komen wie van de vijf clubs zich mag uitroepen als Nederlands kampioen.

Wereld kampioenschap

Di. 1 sept - Zo. 6 sept

Na het succesvolle resultaat van de vrouwen op het EK van 2019 zijn zij gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap in Glasgow. 

Europees kampioenschap

Do. 15 okt. - Zo. 18 okt.

Dit jaar is Nederland uitgekozen om het Europese kampioenschap te organiseren! Hier hopen wij 18 landen te verwelkomen om op het toneel te strijden om Europees kampioen te worden.