Wie zijn wij?

Bestuur

Pieter Bouma (Voorzitter)

Dit ben ik, op het Europees kampioenschap van 2018 in Lignano Sabbiadoro, Italie. Je kan het misschien al raden, maar ik ben dus ontzettend fanatiek als het om dodgeball gaat.

In 2016 ben ik met dodgeball begonnen bij de studentensport in Leeuwarden. Sinds februari 2018 mag ik meespelen met het Nederlandse team en bij het EK van 2019 ben ik zelfs uitgekomen als aanvoerder van het herenteam!

Marjon Huiting (Secretaris)

Ik ben meer een recreatieve dodgeballster. Het leuke aan de dodgeball is dat ook als je niet op hoog niveau speelt, maar gewoon voor de lol meedoet, je er helemaal bij hoort. Je wordt betrokken bij de groep en mensen helpen je op een positieve manier om beter te worden. 

Hoewel ik dus niet elke week mee zal trainen heb ik hart voor de sport wat ik kan invullen door middel van de functie van secretaris.

Bart Riesebos (Penningmeester)

Dit ben ik op een training in Leeuwarden. Ik dodgeball nu sinds begin 2019 en ben super enthousiast geworden voor de sport. Ik speel sinds september 2020 ook mee met de nationale dodgeball competitie voor Leeuwarden. Ik hoop dat we met dodgeball club Drachten volgend jaar ook mee kunnen doen met deze competitie. En hier ook winst in pakken! 

 

Ons doel

Het doel van deze vereniging is om groots te worden. Met de lange term visie om verschillende categorieën spelers te hebben met elk hun eigen op maat gemaakte training. 

En om uiteindelijk met Club Drachten de kampioenschaal van Nederland te winnen!